FJB logo

Falkenbergs Jazz- & Bluesförening

Program hösten 2001

Det känns mycket trevligt att åter kunna hälsa er välkomna till en ny jazztermin.

Entré: 80 kr. Rabatter

Martin Persson Quartet
Värdshuset Hwitan. Torsdag 11 oktober 21:00
För en del av oss är den här kvartetten mest känd under beteckningen Jazzmys. Då framför de, till sin publiks stora förtjusning, ett barnprogram med tonvikt på jazzmusik. I kväll blir det däremot en lite vuxnare repertoar, en blandning av svenska örhängen och amerikanska standards. Martin och Lisa kunde man för övrigt avnjuta i somras under visfestivalen, där Martin fick motta årets visstipendium.
Martin Persson, piano. Lisa Östergren, sång. Marcus Lindefeldt, bas. Eric Hammarström, trummor.
M. E. R.
Värdshuset Hwitan. Fredag 9 november 21:00
"M.e.r" är ett band bestående av fyra unga, Göteborgsmusiker spelandes sin egen musik. Mestadels i jazztraditionen men man mixar vilt med moderna dansrytmer, punkattityd och romantiska ballader. Gruppen jobbar gärna med med konserter-seminarier på skolor, något de gör vid gymnasieskolan i samband med besöket hos oss.
Lisen Rylander, saxofon. Gustav Karlöf, klaviatur. Henrik Bengtsson, bas. Johan Björklund, trummor.
Ewan Svensson Quartet
Värdshuset Hwitan. Fredag 16 november 21:00
Intet nytt under solen kan tyckas. Men när kunde vi höra ESQ på egen hand senast? Jag minns inte men det gör ni förstås! Nu kommer de här, så håll till godo och ha en spännande kväll.
Ewan Svensson, gitarr, Magnus Gran, trummor, Matz Nilsson, bas. Ove Ingemarsson, sax.Värdshuset Hwitan, telefon: 0346 - 820 90Innehåll
Startsida
Program
Sommarjazz
Info
Länkar
FotNot