Inställt – Juljazz på Hwitan

Lördag 5 december

Tryckhallen Värdshuset Hwitan, insläpp 19.30

Hannah Svensson Kvartett med Klas Lindqvist

En unik julkonsert som tar lyssnaren med på en musikalisk resa med ett fantastiskt samspel, sväng, humor, en gnutta allvar, känsla och framförallt glimten i ögat.

Repertoaren rör sig mellan jazz, blues, visa och är baserad på gruppens egna julfavoriter med välkända julklassiker samt ett och annat jul-original. Hannah Svensson har med fem album i bagaget etablerat sig som en utav våra mest hyllade jazzsångerskor, på denna konsert har hon med sig en av landets finaste saxofonister, Klas Lindqvist. Tillsammans med den lysande pianisten Sven-Erik Lundeqvist och ett fantastiskt komp med Mattias Svensson – bas (medverkande i Jan Lundgren trio m.fl) och Paul Svanberg – trummor (medverkande i Lars Jansson trio m.fl) blir denna konsert någonting alldeles extra.

Juligare än såhär blir inte jazzen!

Filip Jers – Emil Ernebro – Magnus Nilsson

Följ med in i en musikvärld av toner från munspel, gitarr och fagott. På denna konsert får vi höra Filip Jers (munspel), Emil Ernebro (gitarr) och Magnus Nilsson (fagott), där de tillsammans framför egna arrangemang av klassiska Jul-låtar, samt tolkar bl.a. Svenska schlagerlåtar ifrån 30-40-talet! Missa inte möjligheten att få uppleva en fantastisk musikkväll med denna spännande konstellation!